Veugen | Dakbedekkingen | Diensten
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Diensten

Dakbedekking

Dakbedekking is er in verschillenden soorten en maten. Als allround specialist op het gebied helptĀ en adviseert Veugen Dakbedekking u graag met uw klus.

Dakrenovatie

U heeft kennis en ervaring nodig om te zien of uw dak toe is aan renovatie. Veugen dakbedekking is een betrouwbare partner en weet precies hoe hij dit kan beoordelen en renoveren.

Dakonderhoud

Veugen dakbedekking kan u helpen om planmatig onderhoud uit te laten voeren. Door dit onderhoud blijft uw dak in top staat en zorgt u ervoor dat vervelende verassingen in de toekomst uitblijven.

Lichtkoepels

Een lichtkoepel geeft 30 tot 50% meer daglicht dan een raam met dezelfde oppervlakte. Wilt u advies over de mogelijkheden voor een lichtkoepel bij uw dak? Dan bent u bij Veugen dakbedekking aan het goede adres.

Door- en Afvoeren

Wanneer je de beslissing hebt gemaakt voor een nieuw dak. Dan komt daar meer bij kijken dan alleen de soort dakbedekking. Het is essentieel dat er nagedacht wordt over het door- en afvoer van water. Veugen Dakbedekking kan u daarbij helpen.

Daktrimmen

Daktrimmen zorgen naast een mooie afwerking voor een bescherming van het dak. Daktrimmen beschermen de meest kwetsbare plekken van het dak, dit zijn namelijk de randen van het dak.

Neem contact op met Veugen Dakbedekkingen